">

Кросовер Ford Kuga з вигодою до 160 000 гривень у серпні

Попит на кросовер Ford Kuga продовжує зростати з місяця в місяць.

Так у липні 2020 продажі виросли на 338%, що є одним з найкращих показників приросту у SUV Small & Medium сегменті*, в порівнянні з липнем минулого року. Було реалізовано 197 авто цієї моделі. 

За сім місяців поточного року продажі кросовера Kuga зросли на 128% в порівнянні з минулим роком і сягунли  816 автомобілів.

Протягом серпня у дилерській мережі Ford в Україні продовжує діяти спеціальна пропозиція на кросовери Kuga 2019 року виробництва з вигодою до 160 000 гривень**. Доступні 4 компелктації:

TITANIUM із 1,5-літровим дизельним двигуном потужністю 120 к.с.переднім приводом, АТ6 із вигодою до 114 000 гривень**. 

TITANIUM із 2,0-літровим дизельним двигуном потужністю 150 к.с., повним приводом, АТ6 із вигодою до 133 000 гривень**.

TITANIUM із 2,0-літровим дизельним двигуном потужністю 180 к.с., повним приводом, АТ6 із вигодою до 117 000 гривень**.

Комплектація TITANIUM включає: систему запобігання перекиданню, систему екстренного гальмування, асистент рушання на підйомі, передні та бокові подушки безпеки, бокові шторки безпеки (передні та задні), подушки безпеки для колін водія, LED фари денного світла, клімат-контроль, бортовий комп'ютер, круїз-контроль із фунцією обмеження швидкості, систему безключого запуску двигуна та доступу до салону, пакет зимових опцій, датчик паркування, світла та дощу, часткове шкіряне оздоблення сидінь, рейлінги, протитуманні фари, легкосплавні диски, мультимедійну систему SYNC3, багатофункціональний дисплей з 8 дюймовим екраном, систему голосового керування, навігацію, App Link Android Auto/ Apple CarPlay та багато інших корисних опцій щодо безпеки, функціональності та комфорту. 

LUX із 2,0-літровим дизельним двигуном потужністю 150 к.с., повним приводом, АТ6 із вигодою до 160 000 гривень**. Додатково до попередньої комплектації: електричне регулювання сидіння водія у 10 напрямках, камера заднього виду, автоматичне відкриття багажника, біксенонові фари з автоматичним регулюванням нахилу, світлодіодні LED задні ліхтарі, аудіосистема Sony/Радіо/CD/MP3 з 9 динаміками.

Переглянути авто в наявності на складі дилерів в Україні можна за посиланням АВТО НА СКЛАДІ. На автомобілі Ford також доступні вигідні умови кредитування та лізингу. Дізнатися більше про спеціальні умови придбання Ford Kuga можна на сайті ford.ua або в офіційних дилерів в Україні

 # # #

* згідно даних AUTO-Consulting

** під вигодою мається на увазі зниження регулярної вартості автомобілів моделі KUGA до 160000 грн на дату укладання договору купівлі-продажу в залежності від комплектації. Вартість автомобіля вказана у гривні станом на 31 липня 2020 (згідно курсу на www.winner.ua: 1 євро = 32,60 гривні). Вказана вартість та розмір вигоди є орієнтовними та надані для ознайомлення, не є комерційною пропозицією (офертою). Остаточна вартість автомобіля визначається у договорі купівлі-продажу на дату його укладання. Термін дії пропозиції з 01.08.2020 до 31.08.2020 або до моменту продажу останнього автомобіля із вказаного списку, в залежності від того, що наступить раніше.

Open Chat